Ürün Danışma Hattı
+90 (850) 500 15 51
Ürün ekle
Fiyat al
Gönder
Çörekotu Yağı

Sağlığını önemseyen insanlar, ilaçlardan ziyade doğal ürünlere yöneliyorlar. Bu ürünler, koruyucu hekimlik bakımından oldukça fayda sağlıyor. Yani, insanlar hasta olmamak için doğal ürünlerle vücutlarını güçlü hale getiriyorlar. İnsanlar, çörekotu mucizesini fark ettikçe, bu takviyelere daha fazla ilgi gösteriyorlar.

Çörek Otu Yağının Faydaları

Çörekotu ve çörekotu yağı son günlerde çok fazla dile getirilen ürünler arasında yer alıyor. Peki, çörekotu yağının faydaları nelerdir, bunlara kısaca bakalım;

  • Andioksidan özelliğe sahip
  • Antienflamatuar
  • İltihap tedavisinde etkili
  • Sedef hastalığına iyi gelir
  • Eklem ağrılarına iyi gelir
  • Bronşları temizler
  • Kalp sağlığını korumaya yardımcı olur
  • Kabızlığa iyi gelir
  • Kilo vermeye yardımcı olur
  • Cinsel güç arttırıcı etkiye sahiptir

İşte bunlar, çörekotu yağının, saymakla bitmeyen faydalarından sadece bazıları. Romatizması olanlar, sıklıkla çörekotu yağından faydalanıyorlar. Ayrıca, kilo vermek isteyenler de çörekotu yağından yararlanıyorlar. Sedef hastalığından mustarip olanlar, çareyi yine çörekotu yağında buluyorlar.

Çörek Otu Yağının Saç ve Cilde Faydaları

Çörekotu yağı, genel sağlık üzerine oldukça faydalı bir besindir. Bununla beraber, saç ve cilt sağlığı üzerine de oldukça faydalıdır. Saç dökülmesinden yakınanlar çörekotu yağı ile bu sorunlarından kurtulabilirler. Cilt kurumasından şikayeti olanlar, çörekotu yağı ile ciltlerinin nem dengesini korumayı başarabiliyorlar. Bunlarla beraber, vücutta ya da ayaklarda oluşmuş olan çatlakların azalmasında, çörekotu yağı en faydalı takviyelerden biridir.

Çörekotu Yağı Kapsülü Günde Kaç Kere Kullanılır?

Yağlar, uçucu maddelerdir. Bu sebeple yağları muhafaza etmek son derece zordur. Bu noktada, çörekotu yağını kapsül olarak muhafaza etmek, iyi sonuçlar veren bir yöntem olarak öne çıkıyor. Firmanın web sitesinden çörekotu yağı kapsülü satın alınabiliyor. 11 yaşından büyük olan herkes, günde iki kapsül çörekotu yağı kapsülü kullanabilir.

Çörekotu Yağı Kapsülü Kaç Mg?

İnsanın çörekotu yağına olan ihtiyacı baz alınarak uzmanlar tarafından hazırlanan kapsül, 2000 mg'dır. Bu takviye ürün; çörekotu yağı, sığır jelatini, gliserin ve deionize su içeriyor. Kapsüllerin domuz jelatini içerdiğinden kaygılanmak da yersizdir. Zira, kapsüllerde sığır jelatini kullanılıyor.

Çörekotu Yağı Nereden Satın Alınır?

Avicenna, AR -GE ve ÜR-GE alanında faaliyet gösteren, gelişmiş teknolojik altyapıya sahip bir laboratuvara sahip ve ürünlerini bu gelişmiş laboratuvarda geliştiriyor. Firma, başka birçok ilaç ve takviye gıdanın yanında çörekotu yağının da imalatını yapıyor. Bu sebeple, güvenilir ve orijinal ürün satın almak isteyenlerin tercihi firma oluyor.

Uluslararası standartlara sahip bir laboratuvarın Good Manufactoring Process yani kısaca GMP koşullarını karşılaması gerekiyor. Firma, GMP koşullarını karşılıyor. İmalat için, dünyanın en iyi bölgelerinden en kaliteli hammaddeler bulunuyor ve ürünler böyle bir titizlikle hazırlanıyor. Bunlarda dolayı, firma çöreotu yağı için de en doğru adres olmayı başarıyor.

0